SAS

Jeg har gennemført flere uddannelser hos Markmann Training, bl.a. Business Leder Uddannelsen, og de har alle givet mig en række værktøjer som giver stor værdi – både fagligt og privat.

De forskellige uddannelser indeholdte mange relevante områder – som f.eks. Præsentationsteknik, Coaching og Situationsbestemt Ledelse. Igennem Claus’s motiverende evne til at omsætte teori til praksis, samt til at sikre en reel adfærdsændring, er jeg blevet meget mere kompetent, tryg og udfordrende indenfor de forskellige fag områder.

Man lærer virkelig nogle gode værktøjer som fx. at tilpasse sin kommunikation til forskellige persontyper, motivere sin målgruppe, samt at udvikle potentialet i andre mennesker – herunder fx at bearbejde deres mentale barrierer.

Claus har en unik evne til at fange folk og bringe teorien ned i øjenhøjde og ikke mindst en imponerende passion for stoffet og for at alle deltagere får 100% udbytte med hjem – bl.a. igennem relevante cases.

Jeg kan klart anbefale Markmann Training hvis man ønsker at flytte sig selv, andre mennesker, organisationer, samt skabe varige resultater.

Lars Andreasen, Manager, Global Key Accounts