Dansk Teknik & Miljø

Som tidligere deltager på en leder uddannelse hos Markmann Training / Claus Markmann har jeg tilegnet mig en række værktøjer inden for coaching, kommunikation, menneske forståelse og motivation – værktøjer som har rykket mig både personligt og karrieremæssigt.

Helt konkret har det betydet, at jeg har turdet at gøre drømme til virkelighed – både professionelt og personligt. Det har været ovenud værdifuldt for mig og min virksomhed.

Claus Markmann har en sjældent set indlevende personlighed, og en fantastiske evne til at formidle et budskab. Det har bevirket, at min motivation til at nå de mål jeg har sat mig, er lykkedes.

Claus Markmann har ”klædt mig på” til at fremstå som en mere kompetent leder. Det kan jeg mærke på mine medarbejdere.

Jeg kan varmt anbefale en lederuddannelse hos Markmann Training. Det er i øvrigt første gang, at jeg har deltaget i en uddannelse, hvor samtlige kursister efterfølgende har været ovenud begejstrede for det faglige udbytte, hvilket var tilfældet her.

Alle os der deltog på denne lederuddannelse ses stadigvæk, og vi bruger de værktøjer vi har lært til at coache hinanden. Det gør os til bedre ledere, og det skaber bedre bundlinje.

Henrik Jørgensen, Adm. Direktør, Dansk Teknik & Miljø