Mission & Værdier

Mission

Vores mission er at skabe mere produktive og resultatskabende medarbejdere og ledere, og derigennem skabe en højere omsætning og indtjening i din/jeres virksomhed.

Værdier

Hos Markmann Training tilstræber vi altid at optræde 100 % autentisk og efterleve vore værdier i alt, hvad vi siger og gør.

Vores mål og fokus er hele tiden at skabe værdi og resultater for dig og din virksomhed. Når vi efterlever vores værdier, tror vi oprigtigt på, at det er meget nemmere at nå ovenstående.

Vores værdier er – og vi vil opleves som:

Målrettede
Vi tror på, at målrettethed og fokus hjælper med at nå dine mål og sikre dit udbytte.

Ærlige og direkte
Vi tror på, at du er bedst tjent med at høre sandheden, selv om det måske ikke altid er den sandhed, du ønsker at høre.

Engagerede
Vi tror på, at 100 % engagement, udgangspunkt i dine behov, samt indlevelse fra vores side sikrer bedre resultater for dig og din virksomhed.

Positive
Vi tror på, at vores ukuelige positivitet og fokus på at se muligheder fremfor problemer vil sikre, at vi ser muligheder, hvor du ikke selv kan se dem.

Respektfulde
Vi tror på, at vi har nemmere ved at flytte og udvikle jer, hvis I oplever, at vi udviser respekt for jer og jeres måde at arbejde på.

Handlingsorienterede
Vi tror på, at handling er stærkere end ord. Vi gør tingene, fremfor at tale om det og vi lever efter mottoet: ”Don’t think – DO!!”.