Martin Brogaard

Professionelt

Martin Brogaard er Partner i Markmann Training.

Martin BrogaardMartin har arbejdet med ledelse fra 1994-2009 i forskellige private virksomheder og forretningskæder i roller som daglig leder, områdechef, drifts- og udviklingschef, produktchef og konceptchef.

Martin har undervist i både kommunikation, salg og ledelse siden 1995 og gør det stadigvæk bl.a. gennem Markmann Training, LivingStrong, CPHwest og Fitness Institute. Desuden har Martin arbejdet som fast underviser på ”Kognitiv Center Sjælland” og i ”DropUd aktivering, behandling og uddannelse”. Martin har også været fast tilknyttet gæsteunderviser på Syddansk Universitet.

I dag arbejder Martin primært som coach, underviser og rådgiver for virksomheder om emner som salg, ledelse og kommunikation. I løbet af de sidste 20 år har Martin uddannet mere end 10.000 mennesker inden for disse emner. Martin arbejder desuden internationalt og underviser hver år i bl.a. Schweiz, Spanien, England, Holland og Hong Kong.

I gennem de sidste 15 år har Martin investeret massivt i sin egen udvikling og har bl.a. taget følgende uddannelser:
• Certificeret NLP træner direkte under Richard Bandler og John Lavalle ved ”The Society of NLP”
• Certificeret Executive Coach hos “The Leadership Company”
• Certificeret NLP Master og Business Practitioner under the “Society of NLP”
• Certificeret Sports Performance Coach hos “Come4Learning”
• Certificeret i APA, DPA og DISC Person Profil Analyse hos ”Thomas International”.
• Certiciferet i LAB (Language and Behavior) Profiling ved ”Succes Strategies”
• Certificeret træner ved både SAFE, SATS, At Work, DIF, EWTO og WKLPWCI
• Uddannet inden for salgstræning ved ”24 Hour University”
• Martin er desuden blevet undervist i tillidsbaseret ledelse ved Firmaet ”Living Value”, Den Løsningsfokuserede Metode ved Gestaltterapeut Lis Guldager samt Empowerment og den Kognitive metode ved Psykolog Johannes Knigge.

Privat

Martin bor i København K sammen med sin kæreste. Han har 3 børn ved navn Noah, Annabel og Daniella. Martin holder meget af at læse faglitteratur inden for kommunikation og personlig lederskab. Martin har stort fokus på at holde sig i god fysisk form og hans foretrukne sportsgrene er Practical Wing Chun, Qi Gong og gymnastisk styrketræning. Martin går desuden meget op i sund kost og tilbringer gerne meget tid på madlavning.