Business Leder Uddannelsen

Se information om Business Leder Uddannelsen – 2019 HER

‘Business Leder Uddannelsen’ henvender sig til dig, som ønsker at videreudvikle dine evner indenfor ledelse, kommunikation og adfærdspsykologi.

Du vil undervejs styrke din evne til både at forstå samt lede dig selv og andre. Resultaterne heraf vil både kunne ses på din personlige succes og direkte på virksomhedens bundlinje.

Uddannelsen er et sammenhængende forløb, som er opdelt i 5 moduler og 4 netværksmøder. Derudover er der tilknyttet businesscoaches som udover at inspirere ved undervisningen, giver dig mulighed for 4 personlige coachingsessions som en del af læringsprocessen.

Uddannelsen har et intensivt forløb, som kræver aktiv deltagelse i undervisningen. Uddannelsesforløbet bygger på 20 % teori og 80 % praktisk træning, da vi ved, at vi lærer bedst og kun øger vores færdigheder ved at anvende den tilegnede viden i praksis.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig og praktisk eksamination.

Den beståede eksamen vil give dig et både nationalt og internationalt anerkendt certifikat.

Det er også muligt at udvide med ‘Business Master Uddannelsen’ efter ‘Business Leder Uddannelsen’. Her kan du blive inspireret og høre hvad tidligere deltagere har fortalt omkring uddannelse hos Markmann Training:

Når du er interesseret i at høre mere om uddannelsen, eller ønsker at tilmelde dig, kan du sende en mail til claus@markmanntraining.dk eller ringe på +45 4020 0004.